testimonials


Joyce kabalt

Een paar jaar geleden kon ik door de ziekte van Pfeiffer niet meer zo fanatiek sporten als ik wilde en moest hierdoor mijn conditie opnieuw opbouwen. Ik sportte redelijk vaak en afwisselend, dacht ik, maar merkte weinig vooruitgang. Dat was voor mij het punt om na te denken over Personal Training en vooral ook welke PT-er dan. Ik leerde Karin kennen via één van de groepslessen en merkte direct dat er een klik was. Door haar energie, jarenlange ervaring en haar training principes voelde het gelijk goed om met haar PT te gaan doen.

 

Mijn doel met PT is vooral gericht op het verbeteren van mijn conditie, sterker te worden en figuurverbetering. Daarnaast wilde ik ook meer leren over de verschillende manieren van trainen en het trainen van je spiergroepen. Tijdens onze PT-sessies heb ik geleerd wat voor soort training het beste bij me past; in mijn geval is dat  functionele training.

 

Na ruim 6 maanden trainen kan ik zeggen dat mijn doelen ruimschoots zijn behaald! In de afgelopen maanden ben ik veel sterker geworden en zit ik met mijn conditie weer aardig op mijn oude niveau (misschien zelfs wel erboven). Ook zit ik, letterlijk en figuurlijk, beter in mijn vel. Karin heeft me geleerd om te vertrouwen op mijn eigen lichaam en hier nog beter naar te luisteren. Hierdoor durf ik met trainen meer uit mijn comfort zone te komen en net dat stapje verder te gaan. PT training met Karin heeft mij dus niet alleen lichamelijk geholpen, maar zeker ook mentaal!


Ilone Driessen

Ik ben een PT gaan zoeken om professioneel begeleid te worden tijdens het trainen in verband met mijn blessure gevoelige knieën. Ik hoopte door goede begeleiding weer gemotiveerd te raken om zelf, blessure vrij, het sporten op te pakken. Daarnaast wilde ik mijn zwangerschapskilo's kwijt en figuur verbeteren.  

 

Door Karin haar enthousiasme en fantastische kennis van het menselijk lichaam en 

oefeningen welke geschikt zijn voor mijn fysieke gestel heb ik mijn doelen, pijnvrij, binnen een paar maanden bereikt! Het is een feestje om met Karin te mogen sporten! 


sylvia verkleij

Ik ben PT gaan doen omdat ik meer kwaliteit uit mijn fitnesstrainingen wilde halen en een paar kleine blessures wilde opvangen.

 

Er wordt een realistisch doel gesteld en om dat dan samen te bereiken, is supergaaf. Het sporten/trainen is door Karin alleen maar leuker en beter geworden. Na de pittige workout voel ik mij sterker en energieker. Ik zie het als een cadeau aan mezelf!

 


marco van driel

 

Ik ben begonnen met PT omdat ik benieuwd was of ik met PT meer resultaten kon boeken dan met trainen zonder begeleiding. Mijn doel is meer spiermassa en minder vetmassa, mijn trainingen bestaan dus vooral uit krachtoefeningen.

 

De PT heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Ik ben sterker dan ooit en mijn vetmassa is ook flink omlaaggegaan. De trainingen zijn enorm afwisselend waardoor je voortdurend uitgedaagd wordt en je spieren telkens nieuwe prikkels krijgen. Bovendien heeft Karin mij geleerd te focussen op de kwaliteit van bewegen waardoor oefeningen veel effectiever worden. En alles wat ik leer neem ik weer mee in mijn eigen trainingen. Een groot bijkomend voordeel is dat ik hierdoor nauwelijks last meer heb van een schouderblessure die voorheen geregeld opspeelde.

 

Ik dacht altijd dat ik behoorlijk zwaar trainde, maar met Karin lukt het bijna elke keer weer iets meer eruit te persen. PT is zeker geen wondermiddel, maar als je gemotiveerd bent helpt het je het beste uit jezelf te halen en dat is voor mij de essentie van PT.

 


carla engel

 Ik ben PT gaan doen omdat voor mij de tijd was aangebroken om mezelf lichamelijk weer in een betere vorm en conditie te laten komen. Dit was voor mezelf een heel weloverwogen besluit. Ik herkende mezelf bijna niet meer terug en werd er behoorlijk verdrietig van. Daarnaast was ik in een drukke periode in m'n leven terechtgekomen. Alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik steeds minder toekwam aan sporten en tijd voor mezelf. Ik zat er lichamelijk en geestelijk op dat moment ook even behoorlijk doorheen en voelde me vaak onzeker en niet erg ‘happy’. Ik besloot om naar de sportschool Orange Wellness te fietsen en me te laten informeren over de mogelijkheden. Behalve (cardio)fitness en overige (groep)lessen bestond ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een proefles door een personal trainer. Dat leek mij wel wat! Ik werd voorgesteld aan Karin Zandstra, personal trainer werkzaam bij Orange Wellness Club. Haar energieke uitstraling, enthousiasme en oprechte interesse spraken mij direct aan. Ik maakte een afspraak voor een intakegesprek met haar om te praten over m’n doelstellingen en hoe die zo goed mogelijk te kunnen bereiken. Een volledig op maat gemaakt plan van aanpak werd voorgelegd en waar nodig toegelicht. Het was duidelijk iemand met heel veel kennis van zaken, waarmee het ook nog goed bleek te clicken. Ook de financiële mogelijkheden werden besproken. Er was zelfs mogelijkheid om in (maandelijkse) termijnen te kunnen betalen. PT is dus ook financieel voor veel mensen goed haalbaar!