MY beliefs

Karin Zandstra Professional Fitness Training (KZPFT) gelooft in de kracht van mensen. Als individu, als team, fysiek en vooral mentaal. Het succes van mensen gaat volgens mij gepaard met passie, energie, betrokkenheid en professionaliteit. De bewustwording van succesvol zijn en het optimaal willen en kunnen benutten van unieke talenten zorgen ervoor dat je beter in beweging komt. Als een organisatie succesvolle mensen voor zich heeft werken dan komt er energie vrij die naar ongekende hoogte kan stijgen en waar iedereen zich bij aan wil sluiten.

 

Op de werkvloer gebeurt het . . . allemaal! Maar hoe leid jij dat in goede banen? Hoe kan het team daar beter in presteren? Hoe speel jij in op de behoefte van de klant? Wat maakt jullie nou uniek en succesvol?

 

Mijn streven is  om  personen, teams en managers boven zichzelf uit te laten stijgen en een life changing ervaring te geven tijdens de trainingen en workshops. Kenmerkend voor de trainingen en workshops zijn; plezier, innovatie, passie, respect, kwaliteit, teamwork en een gevoel voor competitieve uitdaging! 


MY experience

33 jaar geleden ben ik begonnen met de nu nog steeds populaire ‘BBBB’ lessen, toen ook wel Callanetics genoemd. Hierna volgden jaren waarin de freestyle lessen hoogtij vierden met uitdagende choreografieën zoals; hi & lo aerobics, step aerobics, streetdance en Mellow House Workouts. Op (inter)nationale congressen, zoals EFAA, IDEA-convention en AFN congressen heb ik vele presentaties en workouts gegeven en kennis opgedaan.

 

Sinds 1997 is LES MILLS een bron van inspiratie voor mij. De visie, missie en gestandaardiseerde trainingsprogramma’s zijn tot op de dag van vandaag een ‘way of life’ en sluiten goed aan bij KZPFT. Van 2000 tot 2019 ben ik als Nationaal Trainer en Program Coach van de trainingsprogramma's BODYPUMP en BODYATTACK werkzaam geweest voor LES MILLS  Nederland en België. Tijdens deze periode heb ik de beide nationale teams gecoacht op veelzijdige trainerskills. Op uitnodiging van LES MILLS International ben ik meerdere keren afgereisd naar Nieuw Zeeland om te presenteren op o.a. de dvd van BODYATTACK release 60, release 95 en de onvergetelijke celebration van BODYATTACK release 100. Voor BODYPUMP zie je mij terug op release 91 en de celebration release van BODYPUMP 100! Tijdens de jaarlijks terugkerende LES MILLS Tribal Gatherings in het buitenland, met het bijwonen van de lancering van nieuwe trainingsconcepten in eigen land, blijf ik op de hoogte van de continue innovaties in de fitnessbranche. 

 

Met de oprichting van KZPFT in 2008 ben ik een weg ingeslagen die gericht is op het trainen & coachen van fitnessprofessionals en organisaties om beter te presteren dan dat zij al doen. Mijn ervaringen strekken zich uit van het maken van innovatieve trainingsprogramma´s tot het geven van opleidingen voor professionals.

 

De ontwikkelingen in de fitnessbranche zijn continu. Deze veranderingen heb ik de afgelopen jaren voor diverse opdrachtgevers met veel plezier en succes mogen ondersteunen. In samenwerking met een breed netwerk van product- en programmaspecialisten lever ik maatwerk welke bijdraagt aan de ontwikkelingen en het bestaansrecht van ketens en op zichzelf staande clubs.